Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Laat een oogmeting in Gieten uitvoeren bij Optiekvisie

Heeft u het idee dat u de krant of een boek steeds minder goed kan lezen? Wordt het lastiger om objecten in de verte scherp te zien op uw netvlies? Mogelijk zijn uw ogen verslechterd en kan het verstandig zijn om een bril of contactlenzen te overwegen. Een oogmeting in Gieten laten uitvoeren kan uitsluitsel geven over de staat van uw ogen. Optiekvisie is een gespecialiseerde partij, waar ervaren optometristen voor u klaarstaan om uw ogen te meten. 

Werking van een oogmeting in Gieten

Voorheen was het gebruikelijk om een oogmeting bij een oogarts uit te laten voeren. Dit kan tegenwoordig sneller! Onze optometrist meet u namelijk niet alleen een bril aan, maar kan ook de oogmeting in Gieten voor u uitvoeren. Zo hoeft u niet langer langs de oogarts, maar kunt u direct bij Optiekvisie langskomen. Wel zo makkelijk! Een bijkomend voordeel is dat u niet langer een verwijzing van de huisarts nodig heeft om een bril aangemeten te krijgen. Daarbij staat u bij ons niet op een wachtlijst. 

Meer informatie over onze oogmeting in Gieten 

Bent u benieuwd of een oogmeting in Gieten door onze optometrist ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en vertellen u meer over de manier waarop de oogmeting uitgevoerd zal worden. Zo staat u bij ons niet voor verrassingen, maar weet u exact wat er gaat gebeuren bij zo’n meting. Laat uw naam, mailadres en telefoonnummer achter via onze website, zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen. 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Naast het dragen van een bril zijn daglenzen makkelijk voor bijv. sporten of tijdens vakantie.
Ze zijn hygiënisch en u hoeft geen vloeistof te gebruiken.

meer >>