Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do : 9.00 - 12.00 / 13.15 - 18.00 uur
Vrij : 9.00 - 12.00 / 13.15 - 20.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Brillen
Brillen
Previous
Next

Brillen

Bij Optiek Visie vindt u een uitgebreide collectie van verschillende monturen. Wij verkopen merkbrillen van onder andere Rodenstock, Porsche, Lightec, Blac, Bellinger, Silhouette, Flair, OWP, Öga, Neubau, Face a Face en Jaguar. Onze monturencollectie begint al bij € 69,=

Optiek Visie kan u helpen aan verschillende soorten brillen voor dames, heren en kinderen, namelijk:

  • Vertebrillen
  • Leesbrillen
  • Multifocale brillen
  • Bifocale brillen
  • Beeldscherm brillen
  • Prisma brillen
  • Sportbrillen
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Onze specialisten helpen u met het kiezen van de perfecte bril

Wij kunnen u op basis van onder andere uw huidskleur, haarkleur, de vorm van uw hoofd en de kleur van uw ogen bepalen welk type montuur en welke kleur bril bij u past. Tevens zijn we op de hoogte van de laatste brillentrends. Wij kunnen u dus optimaal adviseren over de beste monturen voor u.

Heeft u een montuur gekozen? Dan moet u alleen nog de glazen kiezen. Hier helpen we u uiteraard bij. Afhankelijk van waar u de bril voor gaat gebruiken, uw sterkte en een eventuele cilinder, brengen we een advies uit over het type glazen. 

Opticien Drenthe

Optiek valt onder essentiële detailhandel

De NUVO van het Ministerie van EZK bericht ontvangen dat de optiek onder de essentiële detailhandel valt! We zijn blij dat het Ministerie de optiek als essentieel heeft gemarkeerd.

We benadrukken dat het uiteraard belangrijk is en blijft om te werken met alle genomen maatregelen volgens het Sectorplan Optiek.

Wij verwelkomen u dus graag bij Optiek Visie!