Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Vr: 9.00 - 12.00 / 13.15 - 18.00 uur

Vrijdag: tot 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Nieuws

Optiek Visie

Lees hieronder het laatste nieuws van Optiek Visie.

We mogen weer!

We mogen weer!

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van RIVM: We reinigen elk apparatuur na elke klant We wassen onze handen na elke klant We hebben mondkapjes ook voor de klant.

Lees verder »

Nieuwe collectie Serengeti zonnebrillen zijn nu binnen!

De meest geavanceerde zonnebrillen zijn van Serengeti. De fotochromatische lenzen passen zich automatisch aan wanneer de zon feller wordt. Standaard hebben Serengeti brillen een kwalitatief hoog gepolariseerde filter, wat er voor zorgt dat het beeld veel rustiger is. Dit gepolariseerde filter zit verwerkt tussen twee lagen glas waardoor de film niet kan slijten of beschadigen.

Lees verder »

Zijn je lenzen bijna op?

Geen nood, je mag deze ook telefonisch (of per mail) bestellen. Wij sturen of brengen wij ze zonder bijkomende kosten naar je toe. 0592-264278 info@optiekvisie.nl

Lees verder »

NIEUW! Meekleurende contactlenzen die zich aanpast aan het licht.

Acuvue® Oasys with Transitions Is de eerste contactlens met Light Intelligent Technoligy, waardoor de lens zich automatisch aanpast aan het veranderende licht. De lens is comfortverhogend doordat je minder gevoelig wordt voor fel licht. Met name mensen die erg gevoelig zijn voor visuele prikkels zijn gebaat bij deze lens. Wanneer je snel geneigd bent een

Lees verder »

Rodenstock PRO410 coating. Het nieuwe high-tech materiaal…

Het nieuwe high-tech materiaal PRO410 beschermt tegen potentieel schadelijk, high-energy blauw licht en biedt 100% UV-bescherming (UVA/UVB). De UV-straling kan niet alleen de huid verbranden maar  er kan ook grauwe staar en beschadiging van het netvlies (maculadegeneratie) ontstaan. Het invallende licht wordt gefilterd door het high-tech materiaal PRO410; lichtcomponenten met een golflengte van meer dan

Lees verder »

Sale Zonnebrillen!

We hebben een aantal zonnebrillen met 50% tot 75% Korting van verschillende merken, o.a. Rodenstock, Sinner, Mexx, Guess en Carven.

Lees verder »

Eyefunc collectie actie

Noteer het alvast in je agenda! Op 14, 15 en 16 november vind je in onze winkel de gehele collectie van Eyefunc. Hippe en betaalbare brillen met een hoog draagcomfort. Kom gezellig langs om te kijken en natuurlijk te passen!

Lees verder »

Second opinion weken

Kunt u niet wennen aan uw nieuwe bril? Vraag dan een Second Opinion onderzoek aan bij Optiek Visie. Tijdens de Second Opinion weken is dit onderzoek namelijk geheel kosteloos.

Lees verder »