Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Oogzorg
Oogzorg
Oogzorg
Vorige slide
Volgende slide

Oogzorg

Optiek Visie is niet alleen een opticien, maar ook een optometrist. Dit betekent dat we zowel deskundig oogonderzoek kunnen uitvoeren als een bril of contactlenzen kunnen aanmeten. Optiek Visie kan u dus complete oogzorg bieden.

Kwaliteit en eerlijkheid

Alle metingen worden gedaan door een gekwalificeerd optometrist en met de meeste geavanceerde apparatuur. Een oogonderzoek van Optiek Visie is altijd onafhankelijk. Wij zijn een eerlijk en oprecht bedrijf, dat het beste wil voor zijn klanten.

IMG_3469-1
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Controle en compleet oogonderzoek

Draagt u een bril of lenzen? Dan is het belangrijk dat uw ogen met regelmaat worden gecontroleerd. Een controle of een compleet oogonderzoek kan natuurlijk ook worden uitgevoerd als u geen bril of lenzen draagt, maar als u oogklachten heeft of simpelweg wilt weten wat de conditie van uw ogen is.

We doen een nauwkeurige oogmeting en controleren uw ogen. Indien nodig meten we uw oogdruk en maken we fundusfoto’s (oogfoto’s). Tevens kunnen we als één van de weinigen in Noord-Nederland aberratiemetingen uitvoeren. Aberraties zijn brekingsafwijkingen in het oog waardoor het zicht verminderd. Door brekingsafwijkingen kan het netvlies licht niet goed breken, waardoor u niet helemaal scherp kunt zien. Indien we iets verdachts zien naar aanleiding van het onderzoek verwijzen we u door. Zijn de problemen te verhelpen met oogverzorgingsproducten? Dan kunnen we u hier uiteraard aan helpen.

Opticien Drenthe