Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Lenzen

Contactlenzen

Geen enkel oog is hetzelfde, zelfs uw eigen ogen kunnen van elkaar verschillen. Om iedere klant te kunnen voorzien van de juiste contactlenzen, biedt Optiek Visie een breed assortiment aan contactlenzen. Er zijn verschillende soorten lenzen onder te verdelen in drie typen: Harde, zachte en nachtlenzen. Ook deze drie typen zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Uiteraard kunnen onze specialisten u hier uitgebreid over informeren.

 

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Lens typen

Harde lenzen
Harde lenzen zijn erg duurzaam en deze kunt u dan ook een lange periode dragen. Harde lenzen zijn verkrijgbaar in enkelvoudige, bifocale en multifocale varianten.

Zachte lenzen
Kiest u voor zachte lenzen? Dan kunt u zelf bepalen of u jaarlenzen, lenzen voor een half jaar, maandlenzen of zelfs daglenzen wilt. Zachte lenzen zijn verkrijgbaar in enkelvoudige en multifocale varianten.

Nachtlenzen
Nachtlenzen draagt u ’s nachts om vervolgens overdag scherp te kunnen zien zonder lenzen of bril. Tijdens uw slaap corrigeren de lenzen (zonder dat u iets merkt) uw ogen. Nachtlenzen zijn volkomen veilig en de hele nacht te dragen.

Waar u ook voor kiest, de lenzen worden volledig aangepast aan uw ogen. Dit doen we door een nauwkeurige scan van uw ogen te maken. Tijdens deze scan wordt het oog op 15000 punten gemeten, waardoor wij een zeer specifiek advies kunnen geven.

Opticien Drenthe