Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Glazen

B.I.G. VISION® FOR ALL

Bij Rodenstock zien we mensen als individuen, met ogen in verschillende vormen en maten. Ieder mens en ieder oog is anders. Daarom gebruiken we bij Rodenstock duizenden datapunten om de parameters van het oog te meten en te bepalen, en gebruiken we deze gegevens om de glazen te produceren die zijn aangepast aan de biometrische parameters van elk individueel oog. Dit heeft ons gemaakt tot de glasexperts die we vandaag de dag zijn.

De ambitie die we bij Rodenstock al hebben sinds de lancering van onze B.I.G. VISION® filosofie:

Het creëren van een B.I.G. VISION® FOR ALL

Omdat biometrische precisie voor de meeste brillenglasfabrikanten een kwestie van toeval is.

Tegenwoordig produceren de meeste fabrikanten van multifocale brillenglazen brillenglazen op basis van een standaard oog model. In 98% van deze gevallen wijken de biometrische parameters van een standaard oog model af van de werkelijke waarden van het individuele oog. Dit betekent dat brillenglazen niet precies zijn afgestemd op de behoeften van de ogen van het individu.

Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

De zekerheid van Rodenstock en Optiek Visie.

Wanneer u een bril met Rodenstock brillenglazen koopt, krijgt u van Optiek Visie de garantie- en servicekaart van Rodenstock. Met deze kaart hebt u recht op alle onderstaande diensten. Daarnaast staan hierop alle belangrijke gegevens van uw bril. Hierdoor kan uw opticien in geval van schade of verlies onmiddellijk het juiste vervangende product bestellen.

  • Zes maanden tevredenheidsgarantie: Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw Rodenstock bril. Als u echter binnen de eerste zes maanden niet tevreden bent, vervangen wij de brillenglazen door een ander product uit ons assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling kunt u ook overstappen naar een hoogwaardiger glas. Bij de tevredenheidsgarantie kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.
  • Twee jaar kwaliteitsgarantie op brillenglazen en monturen: Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw Rodenstock bril. Als u echter binnen de eerste zes maanden niet tevreden bent, vervangen wij de brillenglazen door een ander product uit ons assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling kunt u ook overstappen naar een hoogwaardiger glas. Bij de tevredenheidsgarantie kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.
  • Drie jaar kwaliteitsgarantie op coatings: Wij geven 36 maanden garantie op de coating als u een bril koopt met een van onze premiumcoatings.
  • Traveller Service voor multifocale glazen: Als u uw multifocale glazen tijdens een verblijf in het buitenland beschadigt of kwijtraakt, sturen we een nood set met een bril voor veraf en een leesbril in uw sterkte rechtstreeks naar uw verblijfadres. Wanneer u uw nieuwe of gerepareerde multifocale glazen ontvangt, geeft u de handige nood set gewoon bij uw opticien af. Een gemakkelijke en exclusieve dienst van Rodenstock.
  • Het Rodenstock & Optiek Visie All-in plan: Uw glazen uit het Rodenstock merkportfolio zijn 3 jaar verzekerd tegen beschadiging (80% vergoeding) en verlies (60% vergoeding) tot 2 claims in deze drie jaar.