Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Lenzen kopen Drenthe

Wilt u lenzen kopen in Drenthe en zeker zijn dat deze lenzen een uitstekende kwaliteit bezitten? Dan kunt u eens langskomen bij Optiek Visie. Wij zijn te vinden aan de Stationsstraat 15 in de plaats Gieten. Hier bent u van harte welkom wanneer u uw nieuwe lenzen wilt kopen in Drenthe, bij een professional die u de garantie op de beste kwaliteit kan bieden. Wij hechten veel waarde aan de klanttevredenheid en dit betekent dat u bij ons uitsluitend de beste producten aan kunt schaffen. U zult gegarandeerd tevreden zijn met uw nieuwe lenzen wanneer u deze lenzen komt kopen bij ons in Drenthe.

Diverse soorten lenzen kopen in Drenthe

Vanzelfsprekend kunt u bij ons diverse soorten lenzen kopen in Drenthe, zoals bijvoorbeeld daglenzen en maandlenzen. Wanneer u voor het eerst lenzen nodig heeft, dan kunnen wij u uiteraard goed adviseren op basis van uw persoonlijke wensen en eisen. Voor u is het belangrijk dat u goed kunt zien en dat u makkelijk om kunt gaan met de lenzen. Wij staan dan ook voor u klaar om ervoor te zorgen dat u precies weet welke lenzen u het best kunt kopen in Drenthe. 

Neem contact met ons op

Wilt u lenzen kopen in Drenthe, bij Optiek Visie? Wij staan natuurlijk voor u klaar in onze winkel in Gieten. Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar  0592 – 26 42 78 of mailen naar info@optiekvisie.nl. Wij helpen u graag verder. 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Als u van te voren weet dat u gedruppeld wordt, houd er dan rekening mee dat u tijdelijk wat wazig kunt gaan zien en dat uw ogen wat lichtgevoeliger worden. Dit kan soms problemen geven met autorijden. Een zonnebril kan dan van pas komen, of beter nog, laat u rijden.

meer >>