Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do : 9.00 - 12.00 / 13.15 - 18.00 uur
Vrij : 9.00 - 12.00 / 13.15 - 20.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optiek Assen

Optiek Assen

Optiek Visie Assen helpt u graag verder wanneer u zoekt naar een bril, een zonnebril op sterkte of bijvoorbeeld lenzen. U kunt altijd bij onze ervaren opticien terecht voor een professionele meting. Twijfelt u of u nog wel zo scherp ziet als voorheen? Dan kan dit gemeten worden. Wij controleren graag voor u hoe het gesteld is met uw zicht. Optiek Visie in Assen is ook uw adres voor oogzorg en optometrie. Wanneer u zoekt naar een goed adres met een specialisatie in de optiek nabij Assen, dan staan wij graag voor u klaar.

U bent altijd welkom bij Optiek Visie Assen

Optiek Visie is nabij Assen gevestigd, in de plaats Gieten. U kunt hier onze winkel bezoeken aan de Stationsstraat 15. Dit adres biedt u alles wat u nodig heeft als het om de optiek gaat. De winkel in Assen heeft veel verschillende monturen voor u klaarstaan en u kunt natuurlijk goed geadviseerd worden bij het maken van een keuze. Wij voeren de oogmetingen zelf uit en kunnen u vanzelfsprekend ook van dienst zijn met een goede zonnebril op sterkte of een sportbril. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen bij Optiek Visie nabij Assen.

Neem contact op

Goed kunnen zien is erg belangrijk. Denkt u dat uw zicht achteruit gaat en wilt u dit zeker weten? Heeft u behoefte aan een nieuwe bril of lenzen, of wenst u een oogmeting? U bent van harte welkom bij Optiek Visie nabij Assen, in de plaats Gieten. Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0592 – 26 42 78 of mailen naar info@optiekvisie.nl.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Optiek valt onder essentiële detailhandel

De NUVO van het Ministerie van EZK bericht ontvangen dat de optiek onder de essentiële detailhandel valt! We zijn blij dat het Ministerie de optiek als essentieel heeft gemarkeerd.

We benadrukken dat het uiteraard belangrijk is en blijft om te werken met alle genomen maatregelen volgens het Sectorplan Optiek.

Wij verwelkomen u dus graag bij Optiek Visie!