Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Optometrie Borger

Voor een specialist in optometrie in Borger gaat u naar Optiek Visie. Optiek Visie is naast opticien een  optometrist en mag dus oogonderzoeken uitvoeren. Een optometrist is namelijk opgeleid om zowel brillen en lenzen aan te meten als oogonderzoek uit te voeren.

Oogmetingen en optometrie in Borger

Sinds 2000 is optometrie volgende de BIG Wet (Beroepen in de Gezondheidszorg) een officieel beroep in Nederland. Voor die tijd moest u naar de oogarts voor een onderzoek en naar de opticien voor een bril of lenzen. Optiek Visie in Borger doet beide voor u. De kosten voor een optometrisch onderzoek worden door vele verzekeringen in Nederland vergoed. Uiteraard kunnen wij u hierover informeren.     
 
Het grote voordeel van Optometrie is dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft voor een oogonderzoek. In meer en meer opticiens werken optometristen, waardoor u geen last heeft van een lange wachtrijen als bij een oogarts. U krijgt snel de professionele oogzorg die u nodig heeft.

Optiek Visie in Borger voor een accuraat optometrie onderzoek

Wanneer gaat u naar een optometrist? Als u uw oog wilt laten opmeten door een gediplomeerde specialist. Maar uiteraard ook voor oogonderzoek. Bijvoorbeeld wanneer u oogklachten heeft, zoals wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge/rode/ branderige/jeukende ogen. Ook als er in de familie oogziekten voorkomen, is het ook verstandig uw ogen te laten onderzoeken.

Als onze optometrist in Borger concludeert dat er verdere behandeling nodig is, dan wordt u gericht doorverwezen naar een arts.

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Heeft u een aanvullende zorgverzekering?
Dan heeft u recht op vergoeding van uw bril of lenzen.

meer >>