Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Optometrie Rolde

Voor een optiek zaak nabij Rolde gespecialiseerd in optometrie bent u aan het juiste adres bij Optiek Visie. Optiek Visie nabij Rolde is een opticien en optometrist, wat betekent onze medewerkers zowel een oogonderzoek kunnen uitvoeren als een bril of lenzen kunnen aanmeten.

Optiek Visie nabij Rolde, uw specialist in oogproducten en optometrie

Totdat Optometrie in 2000 werd opgenomen als officieel beroep, moest men voor oogonderzoek naar de oogarts. De oogarts schreef een product voor (bril of lenzen) die men vervolgens moest laten aanmeten en aanschaffen bij een opticien. Erg omslachtig. Tegenwoordig kunt u bij een optometrist beide laten doen.

Optiek Visie nabij Rolde is dus zowel een opticien als optometrist. Wij kunnen u op verschillende manier helpen en u heeft geen lange wachttijd zoals bij een oogarts. Een ander voordeel is dat u geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts. U kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken.

Voor een officieel optometrie onderzoek nabij Rolde

Wanneer is het nodig om een optometrie onderzoek uit te voeren? Als u oogklachten heeft. Denk hierbij aan klachten als wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge/rode/ branderige/jeukende ogen. Ook als oogziekten voorkomen in uw familie is het verstandig om uw ogen te laten onderzoeken. De kosten voor optometrisch onderzoek en brillen of lenzen worden vaak vergoed door de verzekering. Hier kunnen de medewerker van Optiek Visie nabij Rolde u uiteraard over informeren.

Als uit het optometrie onderzoek blijkt dat een verdere behandeling nodig is, dan wordt u gericht doorverwezen naar een specialist.

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Last van branderige, jeukende, geïrriteerde of droge ogen? We hebben verschillende producten voor verlichten van uw klachten.

meer >>