Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Sportbril op sterkte

Wanneer u brildragend bent dan heeft u wellicht gemerkt dat sporten met uw “gewone” bril op soms tot problemen kan leiden. Bij sporten waarbij u intensief beweegt, en dat geldt voor de meeste sporten, is de kans groot dat uw bril van uw hoofd vliegt en vervolgens beschadigd raakt. Dat is natuurlijk enorm zonde, aangezien de meeste brillen niet goedkoop zijn in aanschaf en dat geldt ook voor de glazen. Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is een sportbril op sterkte. Contactlenzen dragen tijdens het sporten is natuurlijk ook een oplossing, maar niet iedereen vindt het dragen van lenzen prettig en voor sommige oogafwijkingen is dit ook niet mogelijk.

Kies voor een hippe sportbril op sterkte

Wilt u veilig kunnen sporten terwijl u brildragend bent? Dan is een sportbril op sterkte een prima keuze. Door de speciale vormgeving van deze brillen is de kans minimaal dat u de bril tijdens het sporten verliest, ook wanneer u intensief beweegt. Vrijwel alle soorten glazen kunnen in deze brillen worden gezet, dus onafhankelijk van uw oogafwijking kan voor u een sportbril worden gemaakt met glazen op sterkte. Zo heeft u optimale vrijheid tijdens het trainen of tijdens het spelen van wedstrijden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw bril beschadigd kan raken. Een hele geruststelling.

Laat u een sportbril op sterkte aanmeten

Wilt u ook onbezorgd kunnen sporten? Laat u dan een passende sportbril aanmeten door Optiek Visie. U kunt ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een deskundige oogmeting bereiken op telefoonnummer 0592 – 26 42 78. U kunt ons uiteraard ook mailen, ons adres is info@optiekvisie.nl.

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Door een laagstaande zon kunt u een paar seconden verblind raken, ondanks dat u een zonneklepje van de auto gebruikt. Om toch veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk om een zonnebril te dragen.

meer >>