Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Bril op sterkte Assen

Bril op sterkte in Assen kopen bij Optiek Visie

Een bril op sterkte in Assen kopen doet u bij Optiek Visie! Hier staan professionals voor u klaar, om u een passende bril aan te meten. Door te kiezen voor een bril op sterkte zult u minder snel moe zijn, ziet u weer scherp en ervaart u minimale nadelen van uw verminderde zicht. Brillen worden tegenwoordig in talloze modellen aangeboden. Zo vindt u altijd een montuur die aansluit op uw persoonlijke smaak. Kiest u voor een modern brilletje, of geeft u de voorkeur aan een klassieke variant? Wij helpen u graag!

Oogmeting bij bril op sterkte in Assen

Het kopen van een bril op sterkte in Assen wordt vaak gecombineerd met een uitgebreide oogmeting. Ook wanneer u in het verleden een oogmeting uit heeft laten voeren, kan het slim zijn om voor deze optie te kiezen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bril op sterkte past bij de huidige staat van uw ogen. Bij Optiek Visie lopen gediplomeerde medewerkers rond, waarvan twee optometristen. Naast een reguliere bril op sterkte, kunt u ook een zonnebril op sterkte laten aanmeten. Wel zo prettig, wanneer u ook op een zonnige dag in de zomer scherp wilt kunnen zien.

Advies bij aanschaf van bril op sterkte in Assen

Kom eens langs bij Optiek Visie of plan uw afspraak telefonisch in. Onze professionals helpen u graag bij het aanmeten van een bril op sterkte in Assen. Samen zorgen we dat u weer scherp ziet en dat de bril aansluit op uw persoonlijke smaak! Zo loopt u met een prettig gevoel de deur uit en kunt u weer een lange tijd vooruit.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking