Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Brillenzaak Assen

Gespecialiseerde brillenzaak in Assen

Optiek Visie helpt u als gespecialiseerde brillenzaak in Assen graag bij het vinden van een passende bril. Het kan best lastig zijn om een bril te vinden die op uw wensen en smaak aansluit. Kiest u voor een dikke rand rondom het glas, wenst u een hele subtiele bril? Mogelijk twijfelt u nog tussen een bril en lenzen. Als brillenzaak in Assen helpen we u zowel bij het vinden van een bril, als bij het aanmeten van lenzen. Daarnaast bieden we niet alleen brillen voor alledaags gebruikt, maar bijvoorbeeld ook sport- en zonnebrillen op sterkte. Hoe kunnen onze geschoolde medewerkers u van dienst zijn?

Advies van brillenzaak in Assen

Het aanmeten van een bril begint doorgaans bij een onderzoek aan uw ogen. Welke sterkte heeft u nodig om goed te kunnen blijven zien? Voorheen ging u naar een oogarts voor een dergelijk onderzoek om vervolgens een bril aangemeten te krijgen door een opticien. De optometristen in onze brillenzaak in Assen bieden u de mogelijkheid beide stappen te combineren. Wij mogen zowel een oogmeting uitvoeren, als de bril of contactlenzen aanmeten. Op deze manier hoeft u niet langer naar de oogarts. Wel zo prettig! Het bespaart u immers veel tijd en u heeft een vast aanspreekpunt.

Brillenzaak in Assen bezoeken

Om u te kunnen verzekeren dat we een optometrist beschikbaar hebben om een oogmeting uit te voeren, is het verstandig vooraf een afspraak te maken. We nemen graag de tijd voor u, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in onze brillenzaak in Assen. U kunt uw afspraak eenvoudig telefonisch inplannen, of door even bij ons binnen te lopen. Samen zorgen we dat uw zicht verbeterd wordt!

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking