Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Brillenzaak Beilen

Professionele brillenzaak bij Beilen

Heeft u het gevoel dat uw zicht minder wordt, of dat u steeds minder energie heeft aan het eind van de dag? Het laten uitvoeren van een oogmeting bij een professionele brillenzaak bij Beilen is het overwegen waard. Optiek Visie staat voor u klaar! In onze brillenzaak bij Beilen kunt u rekenen op de hulp van een ervaren optometrist. Deze helpt u niet alleen bij het aanmeten van een nieuwe bril of lenzen. Ook voor het uitvoeren van een oogmeting kunt u bij de optometrist terecht. Voorheen werd u hiervoor doorverwezen naar een specialist in het ziekenhuis. Dat is tegenwoordig niet meer noodzakelijk.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking
IMG_3476

Voordelen van optometrist in brillenzaak bij Beilen

Het biedt u verschillende voordelen, wanneer u kiest voor een optometrist in een brillenzaak bij Beilen. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen over uw nieuwe bril en de oogmeting die hieraan voorafgaat. Daarbij is het prettig om uw verhaal niet steeds weer opnieuw te moeten vertellen aan verschillende specialisten. Ook staat u niet langer op een lange wachtlijst voordat u geholpen wordt. Onze optometrist kan u vaak relatief snel van hulp voorzien.

Afspraak maken bij brillenzaak rond Beilen

We vragen u vooraf een afspraak te maken met de optometrist, wanneer u een oogmeting uit wilt laten voeren in onze brillenzaak bij Beilen. Ook wanneer u uw bestaande bril opnieuw wilt laten aanmeten is het verstandig, wanneer u vooraf een afspraak maakt. Zo kunnen we u garanderen dat er iemand beschikbaar is, om u in alle rust verder te helpen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze brillenzaak zelf, om ter plekke een afspraak te maken of om eerst even kennis te maken.

Opticien Drenthe