Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Brillenzaak Veendam

Professionele brillenzaak bij Veendam

Optiek Visie is veel meer dan een gewone brillenzaak bij Veendam. Niet alleen helpen we u bij het aanmeten van een nieuwe bril of lenzen. Ook staan we voor u klaar om een oogmeting bij u uit te voeren. Heeft u het gevoel steeds minder goed te zien? Bent u sneller vermoeid, wanneer u een boek of bijvoorbeeld krant leest? Het zijn tekenen dat een oogmeting verstandig is. Voorheen maakt u hiervoor een afspraak in het ziekenhuis. Tegenwoordig is dat niet langer noodzakelijk, daar onze brillenzaak bij Veendam een eigen optometrist in dienst heeft. Het voordeel hiervan is dat u van de eerste meting tot de aanschaf van een bril op dezelfde plek geholpen wordt.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking
IMG_3426

Kundig advies van brillenzaak bij Veendam

Het kopen van een bril of lenzen is niet iets wat u dagelijks doet. Dit maakt dat het best lastig kan zijn om een geschikt montuur te vinden. Daarbij kan uw zicht sinds de aankoop van uw huidige bril verslechterd zijn. Laat u persoonlijk adviseren in onze brillenzaak bij Veendam. Ook wanneer u al een bril draagt, kan het slim zijn om eens in de zoveel tijd een oogmeting uit te laten voeren. Zo kunnen we de sterkte van de glazen aanpassen naar de huidige staat van uw ogen. Het verbetert uw zicht en maakt dat u minder snel vermoeid raakt.

Afspraak maken bij brillenzaak in de buurt van Veendam

Wilt u ook een oogmeting laten uitvoeren door de optometrist in onze brillenzaak bij Veendam? Dat kan! Maak eens een afspraak, zodat we u kunnen verzekeren dat we de tijd voor u nemen. Het staat u vanzelfsprekend vrij om spontaan een keer binnen te lopen. Ook in onze brillenzaak bij Veendam kunt u een afspraak maken.

Opticien Drenthe