Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Brillenzaak Zuidwolde

Hulp van professionele brillenzaak in Zuidwolde

Heeft u het gevoel steeds minder goed te zien? Bent u sneller vermoeid dan u voorheen was? Mogelijk kan een bril u helpen! In onze brillenzaak bij Zuidwolde staan professionals voor u klaar, om hulp te bieden bij het uitvoeren van een oogonderzoek en het aanmeten van een bril of lenzen. De keuze voor een bril kan een behoorlijk grote stap zijn. We nemen de tijd voor u en bespreken samen met u welke oplossing aan uw wensen en behoefte voldoet. In onze brillenzaak bij Zuidwolde hebben we een breed scala aan brillen beschikbaar. Naast de gewone bril is dat bijvoorbeeld ook een speciale sportbril of een zonnebril op sterkte.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Brillenzaak bij Zuidwolde bezoeken voor onderzoek

Waar u voorheen naar een oogarts ging voordat een bril kon worden aangemeten, is dat tegenwoordig niet langer noodzakelijk. In onze brillenzaak bij Zuidwolde werken ervaren optometristen. Zij kunnen zowel een oogmeting uitvoeren, als u een bril of lenzen aanmeten. In feite is een optometrist een combinatie van een opticien en een oogarts. We beschikken over professionele hulpmiddelen om de oogmeting mogelijk te maken. Het voordeel hiervan is dat u niet afhankelijk bent van een doorverwijzing van uw huisarts. Daarbij staat u niet langer op een wachtlijst, voordat de oogmeting kan worden uitgevoerd.

Opticien Drenthe

Afspraak maken bij brillenzaak rond Zuidwolde

Wilt u op korte termijn een oogmeting uit laten voeren in onze brillenzaak bij Zuidwolde? We raden u aan vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen we u garanderen, dat we de tijd kunnen nemen voor uw oogmeting. Uiteraard bent u ook van harte welkom, wanneer u onze brillenzaak spontaan binnen komt lopen om eens nader kennis te maken met onze experts. We helpen u graag verder!