Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Contactlenzen Assen

Laat nieuwe contactlenzen bij Assen aanmeten

Wanneer uw zicht verslechtert, kan het verstandig zijn om een oogmeting uit te laten voeren. Op basis van deze oogmeting kan een optometrist u een bril of contactlenzen aanraden. Er zijn veel consumenten die de voorkeur geven aan contactlenzen, omdat deze niet opvallen. Nadeel aan contactlenzen is dat u ze iedere avond uit uw ogen moet halen. Optiek Visie helpt u graag bij de aankoop van nieuwe contactlenzen bij Assen. Samen zoeken we naar contactlenzen die qua sterkte passen bij hetgeen u nodig heeft om weer scherp te zien.

Verschillende soorten contactlenzen bij Assen proberen

Over het algemeen kunnen contactlenzen verdeeld worden over drie categorieën, namelijk: harde contactlenzen, zachte contactlenzen en nachtlenzen. Ieder van deze categorieën kan weer opgedeeld worden in meerdere subcategorieën. Het toont aan dat contactlenzen bij Assen kopen geen eenvoudige klus is! De specialisten van Optiek Visie staan voor u klaar om met u mee te denken. Zij informeren u over de verschillen tussen de contactlenzen en helpen u tot een weloverwogen keuze te komen.

Afspraak maken voor contactlenzen bij Assen

Wilt u op korte termijn nieuwe contactlenzen bij Assen kopen? Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar in onze winkel. Om er zeker van te zijn dat zij de tijd voor u kunnen nemen bij het aanmeten van contactlenzen, is het verstandig om vooraf een afspraak in te plannen. Onderdeel van het aanmeten van nieuwe contactlenzen bij Assen is een uitgebreide scan van uw ogen. Tijdens deze scan onderzoeken we welke contactlenzen het meest geschikt voor u zijn. Uw ogen worden hierbij op 15.000 punten gemeten.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking