Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Contactlenzen in Assen

Oogmeting voor aankoop contactlenzen in Assen

U wilt verzekerd zijn van een goed zicht! Een goed zicht is echter niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Wanneer u het vermoeden heeft dat uw zicht vermindert, kan het lonen om een oogmeting uit te laten voeren. Voor zo’n oogmeting bent u bij Optiek Visie aan het juiste adres. Bij ons staan specialisten voor u klaar, om te meten of er inderdaad sprake is van een verminderd zicht. Mocht dat het geval zijn, dan beoordelen we op basis van de oogmeting in welke mate uw zicht gecorrigeerd moet worden middels een bril of contactlenzen. Op basis van dit advies helpen we u vervolgens graag bij het kiezen van passende contactlenzen in Assen.

Verschillende soorten contactlenzen in Assen

Contactlenzen in Assen worden in verschillende soorten aangeboden. Het maakt dat op voorhand vaak niet direct duidelijk is, welke lenzen voor u het meest geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen lenzen die u overdag draagt en lenzen die specifiek bedoeld zijn voor ’s nachts. Daarbij bestaat er een verschil tussen harde- en zachte contactlenzen in Assen. Onze specialisten kunnen de verschillen aan u voorleggen. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen bij de aankoop van nieuwe contactlenzen in Assen.

Afspraak maken voor uitkiezen contactlenzen in Assen

Het kiezen van nieuwe contactlenzen in Assen is niet iets wat u dagelijks doet. U wilt goed geïnformeerd en geadviseerd worden over de mogelijkheden die u heeft en de voor- en nadelen van verschillende soorten lenzen. Om die reden raden we u aan vooraf een afspraak met onze oogspecialisten te maken. Zo kunnen we u garanderen dat zij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen bij het aanmeten van uw nieuwe contactlenzen in Assen.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking