Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Contactlenzen Stadskanaal

Contactlenzen in Stadskanaal aan laten meten

Op het moment dat uw zicht slechter begint te worden, kan het verstandig zijn om contactlenzen te overwegen. Contactlenzen kunnen uw zicht verbeteren, waardoor u niet alleen beter ziet maar ook minder vermoeid zal zijn. Vermoeidheid is bijvoorbeeld het gevolg van het voortdurend moeten samenspannen van uw oogspieren om scherp te kunnen zien. Optiek Visie helpt u graag, wanneer u op zoek bent naar nieuwe contactlenzen in Stadskanaal. We voeren een oogmeting voor u uit, om op basis daarvan te bepalen wat voor u de beste oplossing is om uw zicht te verbeteren. Doordat we u een breed scala aan contactlenzen en brillen aan kunnen bieden, hebben we altijd een passende oplossing beschikbaar.

Aanpak bij de keuze voor contactlenzen in Stadskanaal

Wanneer u voor contactlenzen in Stadskanaal kiest, bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u onder meer keuze uit harde contactlenzen, zachte contactlenzen en bijvoorbeeld nachtlenzen. Welke van deze lenzen het meest geschikt is voor het verbeteren van uw zicht is van verschillende factoren afhankelijk. Wij zetten de verschillen tussen deze contactlenzen graag voor u op een rijtje. Hierbij maken we gebruik van professionele hulpmiddelen. Daarbij zijn onze oogspecialisten geschoold om een volledig oogonderzoek uit te kunnen voeren.

Afspraak maken voor contactlenzen in Stadskanaal

Wilt u meer weten over het aan laten meten van contactlenzen in Stadskanaal? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom, waar de optometristen klaarstaan om uw ogen op te meten en op basis daarvan een passende bril of contactlenzen aan te meten.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking