Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Daglenzen Drenthe

Daglenzen Drenthe

U draagt een bril of heeft harde lenzen. Misschien heeft u wel eens nachtlenzen geprobeerd, maar u bent toch niet helemaal tevreden. Optiek Visie komt met de oplossing: daglenzen. Wij zijn een modern optiekbedrief dat zich specialiseert in brillen, oogzorg, oogonderzoek en natuurlijk lenzen. En daglenzen blijken heel veel voordelen te geven voor de drager.

Daglenzen Optiek Visie

Zijn daglenzen niet hetzelfde als harde of zachte lenzen? Deze worden toch immers overdag gedragen? Klopt, maar daglenzen draagt u voor één dag, en daarna worden ze weggegooid. Wanneer u contactlenzen gebruikt, is dit een hele hygiënische optie. U draagt ieder dag een nieuw setje, waardoor het draag- en gebruikscomfort zeer hoog is, en ze zijn altijd schoon. Daglenzen zijn goed te combineren met een bril, als u de voorkeur geeft aan afwisselen, en zijn handig voor op vakantie of tijdens het sporten. Mocht u dan een lens verliezen, liggen er nog genoeg setjes thuis. Aan daglenzen heeft u dus geen lensonderhoud, lenzenvloeistof is dus niet meer nodig. Ook tijdens de hooikoortsperiode zijn deze lenzen zeer praktisch omdat ieder dag een fris setje lenzen wordt gedragen.

Neem contact op

Woont u in Drenthe en bent u geïnteresseerd in de daglenzen van Optiek Visie, maar nog niet helemaal overtuigd? U kunt voor meer informatie altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 0592264278 of een e-mail te sturen naar info@optiekvisie.nl. Onze winkel is 5 dagen per week open en gevestigd aan de Stationsstraat 15 in Gieten.

 

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking