Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Lenzen bestellen Drenthe

Lenzen bestellen in Drenthe

Een verslechterd zicht kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Mogelijk bent u al snel op de dag vermoeid, doordat het u veel energie kost om uw beeld scherp te stellen. Daarbij kan dit leiden tot een gevoel van hoofdpijn, wat nauwelijks afneemt gedurende de dag. Een bril of lenzen bestellen in Drenthe vormt mogelijk de oplossing voor u. Het is iets wat niet op voorhand vaststaat; een uitgebreid onderzoek naar de staat van uw ogen is wenselijk. Het helpt u heel nauwkeurig te bepalen welk hulpmiddel voor u het meest geschikt is om uw zicht te herstellen. Optiek Visie staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking
Opticien Drenthe

Oogmeting bij lenzen bestellen in Drenthe

Voor een uitgebreide oogmeting, voorafgaand aan lenzen bestellen in Drenthe, hoeft u tegenwoordig niet meer naar de oogarts. Optiek Visie beschikt over haar eigen ervaren optometrist. Een optometrist voert zowel de oogmeting uit, als dat deze de meest geschikte oplossing voor u vaststelt. Het is heel prettig om voor beide zaken een vast aanspreekpunt te hebben. Zo weet u precies bij wie u moet zijn voor vragen. Ook heeft u niet langer een verwijzing van de huisarts nodig om een oogmeting uit te kunnen laten voeren. Niet onbelangrijk: u komt doorgaans niet op een lange wachtlijst te staan. Iets wat in ziekenhuizen wel vaak het geval is. Lenzen bestellen in Drenthe wordt zo een stukje eenvoudiger voor u.

Advies bij lenzen bestellen in Drenthe

Wenst u ook persoonlijk advies bij uw lenzen bestellen in Drenthe? Neem eens contact met onze optometrist op, zodat deze een afspraak voor u in kan plannen. Tijdens uw bezoek voeren we een oogmeting uit, op basis waarvan we de voor u meest geschikte oplossing aan u voorleggen. Samen zorgen we dat uw zicht verbetert!