Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Lenzen kopen Drenthe

Lenzen kopen Drenthe

Wilt u lenzen kopen in Drenthe en zeker zijn dat deze lenzen een uitstekende kwaliteit bezitten? Dan kunt u eens langskomen bij Optiek Visie. Wij zijn te vinden aan de Stationsstraat 15 in de plaats Gieten. Hier bent u van harte welkom wanneer u uw nieuwe lenzen wilt kopen in Drenthe, bij een professional die u de garantie op de beste kwaliteit kan bieden. Wij hechten veel waarde aan de klanttevredenheid en dit betekent dat u bij ons uitsluitend de beste producten aan kunt schaffen. U zult gegarandeerd tevreden zijn met uw nieuwe lenzen wanneer u deze lenzen komt kopen bij ons in Drenthe.

Diverse soorten lenzen kopen in Drenthe

Vanzelfsprekend kunt u bij ons diverse soorten lenzen kopen in Drenthe, zoals bijvoorbeeld daglenzen en maandlenzen. Wanneer u voor het eerst lenzen nodig heeft, dan kunnen wij u uiteraard goed adviseren op basis van uw persoonlijke wensen en eisen. Voor u is het belangrijk dat u goed kunt zien en dat u makkelijk om kunt gaan met de lenzen. Wij staan dan ook voor u klaar om ervoor te zorgen dat u precies weet welke lenzen u het best kunt kopen in Drenthe.

Neem contact met ons op

Wilt u lenzen kopen in Drenthe, bij Optiek Visie? Wij staan natuurlijk voor u klaar in onze winkel in Gieten. Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar  0592 – 26 42 78 of mailen naar info@optiekvisie.nl. Wij helpen u graag verder.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking