Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Lenzen kopen Gieten

Nieuwe lenzen kopen in Gieten bij Optiek Visie

Over het algemeen is geen enkel oog hetzelfde! Dit maakt dat u persoonlijk aangemeten lenzen nodig heeft, om beelden scherp te kunnen zien. Nieuwe lenzen kopen in Gieten betekent voor ons dan ook, dat u uitgebreid begeleid wordt bij het vinden van geschikte lenzen. Hierbij heeft u onder meer keuze uit verschillende soorten lenzen. Denk aan de keuze tussen harde lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen. Het is van verschillende situaties afhankelijk, welke lenzen het beste op uw situatie aansluiten. Onze oogspecialisten voorzien u hierbij graag van persoonlijk advies.

Verschillende soorten lenzen kopen in Gieten

De harde lenzen zijn voornamelijk geschikt voor mensen die deze een lange tijd dragen. De lenzen zijn bijzonder duurzaam, waardoor ze maar zelden vervangen hoeven te worden. Een zachte lens is minder duurzaam en moet daardoor wat vaker vervangen worden. U kunt hierbij kiezen tussen jaarlenzen, een lens voor een half jaar en lenzen voor een maand. Een derde variant bij het kopen van nieuwe lenzen is de nachtlens. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze lens in de nacht en op de late avond gedragen. Zo kunt u toch nog wat zien, zonder een bril te hoeven dragen.

Persoonlijke aanpak bij lenzen kopen in Gieten

Wanneer u nieuwe lenzen koopt in Gieten bij Optiek Visie, wordt u standaard van persoonlijk advies voorzien. Wij vertellen u hierbij meer over de verschillende soorten lenzen en vertellen u meer over de meest geschikte lens bij uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van nieuwe lenzen! Voor welk type lenzen kiest u?

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking