Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Oogmeting Annen

Laat een oogmeting in Annen uitvoeren

Heeft u het idee steeds iets minder scherp te zien? Laat in dat geval een oogmeting bij Annen uitvoeren. Tijdens een oogmeting wordt door een gespecialiseerd optometrist onderzocht, of uw ogen inderdaad verminderd zijn in de afgelopen jaren. Op basis van de uitkomst van deze oogmeting kan vervolgens naar een oplossing worden gezocht, om u weer beter te laten zien. Denk aan het gebruik van lenzen, het gebruik van een bril, enzovoorts. Waar u voorheen naar het ziekenhuis ging voor een oogmeting, kunt u dit tegenwoordig bij een opticien laten doen. Optiek Visie staat voor u klaar, om u hierbij te helpen!

Professionele oogmeting bij Annen

Optiek Visie beschikt over de benodigde hulpmiddelen, om de oogmeting bij Annen op professionele wijze uit te kunnen voeren. Daarbij zijn onze optometristen ervaren en opgeleid volgens de landelijk geldende normen en richtlijnen. Wist u dat het beroep van optometrist sinds 2000 is opgenomen in de Wet BIG? Voor een bezoek aan onze optometrist heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Om er zeker van te zijn dat de oogmeting direct kan worden uitgevoerd, is het verstandig om vooraf een afspraak in te plannen. Dit kan bij Optiek Visie heel eenvoudig telefonisch.

Meer dan een oogmeting bij Annen alleen

Niet alleen helpen we u bij een oogmeting rond Annen. Ook bij de aanschaf van lenzen of een bril staan we u bij. Hoe sterk moeten de glazen van uw bril bijvoorbeeld zijn? Welk model bril past het beste bij uw persoonlijke smaak? Enzovoorts. Samen zorgen we dat u weer beter gaat zien, als uit de oogmeting blijkt dat uw zicht verslechterd is.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking