Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie

Laat een oogmeting in Assen uitvoeren

Heeft u het gevoel steeds minder goed te zien? Kost het u meer energie om uw beeld scherp te stellen, waardoor u al snel vermoeid raakt? In dergelijke situaties kan het laten uitvoeren van een professionele oogmeting in Assen het overwegen waard zijn. Mogelijk biedt een bril of het gebruik van contactlenzen uitkomst voor u. Het kan een hele stap zijn, maar is er één die u veel plezier oplevert. U ziet weer scherper en bent energiek tot laat op de avond! Optiek Visie helpt u graag verder, wanneer u een oogmeting uit wilt laten voeren.

Oogmeting rond Assen bij Optiek Visie

Voorheen werd u voor een professionele oogmeting vaak doorverwezen naar het ziekenhuis. Iets wat gepaard ging met lange wachttijden. Tegenwoordig is dit niet langer noodzakelijk! Optiek Visie heeft haar eigen optometristen in dienst, welke bevoegd zijn om een oogmeting bij Assen uit te voeren. Het voordeel van het inschakelen van een optometrist is het feit, dat u geen doorverwijzing meer nodig heeft van de huisarts. Ook kan de optometrist op basis van de resultaten van de oogmeting direct een bril of contactlenzen voorschrijven. U wordt steeds door dezelfde specialist geholpen. Wel zo prettig!

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Plan een afspraak voor een oogmeting bij Assen

Wilt u op korte termijn een oogmeting bij Assen uit laten voeren door de optometristen van Optiek Visie? We vragen u vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of per mail. Zo bent u ervan verzekerd dat onze optometristen de tijd hebben om u in alle rust te helpen. Ook wanneer u al een bril heeft, maar steeds slechter lijkt te zien is het laten uitvoeren van een oogmeting bij onze optometrist verstandig.

Opticien Drenthe