Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Oogonderzoek Drenthe

Oogonderzoek Drenthe

Wilt u een oogonderzoek Drenthe laten doen? Bent u minder gaan zien of heeft u last van de ogen? Het is altijd verstandig om dit te laten doen door een expert op het gebied van ogen. Het is immers zeer belangrijk dat er voorzichtig met de ogen wordt omgesprongen. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook van belang dat de juiste conclusie wordt getrokken zodat er iets aan de problemen gedaan kan worden. Beter zicht is immers altijd een stuk fijner en geeft een zelfverzekerd gevoel.

Alles laten nakijken

Het doen van een onderzoek is een goede manier om alles direct even goed te laten nazien. Zo wordt er dus direct uitsluitsel geboden met betrekking tot de ogen. Wanneer u dit in Drenthe wilt laten verzorgen, dan kunt u dat doen bij onze optiek in Gieten. Wij zijn vanuit geheel Drenthe goed te bereiken. Dat geeft u ook direct de zekerheid dat alles op de juiste wijze wordt verzorgd en er een passende oplossing wordt gevonden voor de problemen die u ondervindt met de ogen.

Een afspraak maken

Wanneer u de ogen wilt laten zien, dan kunt u dat bijvoorbeeld doen door gewoon het pand even binnen te lopen. Dit kan op de Stationsstraat 15 in Gieten. Wanneer u van verder moet komen, dan kan het slim zijn om even een afspraak te laten inplannen. U kunt ons hiervoor bijvoorbeeld bellen op 0592 26 42 78. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Doe dat op info@optiekvisie.nl. Er kan dan snel actie worden ondernomen en naar uw ogen worden gekeken.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking