Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Oogzorg Drenthe

Professional op het gebied van oogzorg in Drenthe

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van oogzorg in Drenthe? Optiek Visie helpt u graag verder. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw zicht te verbeteren, wanneer u merkt dat dit steeds verder verslechtert. Een verslechterd zicht brengt verschillende nadelen met zich mee. Niet alleen is vervelend om steeds minder goed te zien. Ook bent u sneller moe, doordat het u veel energie kost om uw beeld voortdurend scherp te stellen. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om een verslechterd zicht te verbeteren. We vertellen u er graag meer over.

Oogzorg in Drenthe bij Optiek Visie

Optiek Visie kan een professioneel oogonderzoek bij u uitvoeren. Wij zijn niet alleen een opticien, maar ook een optometrist. Het voordeel hiervan is dat we u, op basis van de uitkomst van het oogonderzoek direct van passende oogzorg in Drenthe kunnen voorzien. Laat u lenzen of bijvoorbeeld een bril aanmeten om uw zicht te verbeteren. Het feit dat u voor uw volledige oogzorg in Drenthe terechtkunt bij één partij biedt diverse voordelen. U heeft altijd een vast aanspreekpunt, u weet wat u van onze vakmensen mag verwachten en u bent verzekerd van een kwalitatieve oplossing. Wij weten op basis van het oogonderzoek immers precies wat u nodig heeft!

Advies op het gebied van oogzorg in Drenthe

Heeft u het idee minder goed te zien, maar vindt u het lastig te bepalen of een bril voor u een goede optie is? Wij adviseren u graag persoonlijk. Waar nodig of gewenst starten we een oogonderzoek voor u. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze oogzorg in Drenthe. We plannen graag een afspraak voor u in om nader kennis te maken.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking