Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Oogzorg Rolde

Specialist in oogzorg bij Rolde

Heeft u het gevoel steeds minder goed te zien? Ervaart u al snel een vermoeid gevoel bij het lezen van een boek of de krant? Het zijn signalen die u vertellen dat een bezoek aan een opticien of optometrist aan te raden is. Optiek Visie is meer dan een opticien alleen; wij bieden u de oogzorg bij Rolde die u nodig heeft om uw zicht te herstellen. Dit doen we door u niet alleen als opticien te ondersteunen, maar ook als optometrist. Een optometrist kan, in tegenstelling tot een opticien, een oogonderzoek bij u uitvoeren. Op basis van zo’n oogonderzoek krijgt u vervolgens een bril of bijvoorbeeld contactlenzen aangemeten.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Vormen van oogzorg bij Rolde

Het bieden van oogzorg bij Rolde bestaat voor ons uit verschillende stappen. Zo starten we met een intake, waarbij we uw klachten behandelen en samen kijken of een oogonderzoek de juiste volgende stap is. Bij het oogonderzoek maakt onze optometrist uitsluitend gebruik van professionele en geavanceerde apparatuur. Dit oogonderzoek dient als basis voor het vervolg; het aanmeten van een passende oplossing om uw zicht te verbeteren. Het kan gaan om een bril, maar bijvoorbeeld ook lenzen. Waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen onder meer harde-, zachte- en nachtlenzen.

Opticien Drenthe
IMG_3476

Plan een afspraak voor uw oogzorg bij Rolde

We nemen graag de tijd voor u, wanneer u oogzorg bij Rolde wenst. Het is om deze reden verstandig om voor uw bezoek een afspraak in te plannen. Wilt u eerst eens kennismaken met onze vakmensen? Kom in dat geval gerust langs; we plannen graag een afspraak voor u in binnen onze zaak. Samen zorgen we dat uw zicht zo snel mogelijk hersteld wordt met passende oogzorg bij Rolde.