Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Specialist in oogzorg rond Veendam

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van oogzorg rond Veendam? We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken bij Optiek Visie. Dagelijks helpen wij mensen hun zicht te verbeteren. Een verslechterd zicht kent verschillende nadelen. Niet alleen kan het gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld bij onverwachte verkeerssituaties, ook vergt het veel van uw energieniveau om uw ogen voortdurend scherp te moeten stellen. U merkt dat u aan het eind van de dag bekaf bent, waar u dit voorheen nooit had. Groot voordeel van Optiek Visie is dat wij niet alleen functioneren als opticien, maar ook een eigen optometrist hebben. Zo kunnen we u van A tot Z helpen!

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Kwalitatief goede en persoonlijke oogzorg bij Veendam

We nemen graag de tijd voor u, wanneer u behoefte heeft aan oogzorg rond Veendam. Dit betekent dat we allereerst een oogmeting uitvoeren, om vast te stellen in welke mate uw ogen verslechterd zijn. Op basis van de uitkomst van deze oogmeting bepaalt de optometrist van Optiek Visie hoe uw zicht verbeterd kan worden. Denk aan het gebruik van een leesbril, het gebruik van dag- of nachtlenzen, enzovoorts. Zo bieden we u een complete oplossing op het gebied van oogzorg rond Veendam. U kunt vertrouwen op onze professionals, die veel aandacht voor u hebben.

Opticien Drenthe
IMG_3489-3

Afspraak maken voor oogzorg bij Veendam

Wenst u uw zicht op korte termijn te verbeteren, of wilt u een oogmeting uit laten voeren door onze optometrist? Zoals eerder genoemd vragen we u een afspraak te maken. Zo weten we zeker, er een optometrist beschikbaar is om u van de gewenste oogzorg bij Veendam te voorzien. Vanzelfsprekend staat het u vrij onze zaak binnen te lopen en aldaar een afspraak te maken. Zo kunnen we u alvast eens de hand schudden!