Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Assen

Opticien Assen

Voor een veelzijdige opticien nabij Assen, gespecialiseerd in lenzen, (zonne)brillen en oogzorg, bent u aan het juiste adres bij Optiek Visie. Om onze klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken wij met gediplomeerde specialisten en hoogwaardige producten.

Uw opticien in Assen voor alles wat u nodig heeft

Opticien Optiek Visie heeft verschillende specialisaties. Zo kunnen we u helpen aan:

Brillen
Bij Opticien Optiek Visie nabij Assen vindt u een grote collectie aan dames-, heren- en kinderbrillen. Wij verkopen verschillende soorten brillen voor verzien, lezen, sporten, maar ook multifocale brillen, bifocale brillen, beeldscherm brillen en prisma brillen. Onze medewerkers staan klaar om u te informeren en adviseren.

(Sport)Zonnebrillen
Voor een zonnebril op sterkte gaat u naar Opticien Optiek Visie nabij Assen. Maar wij verkopen ook gewone zonnebrillen. Al onze brillen zijn voor zien van UV-glazen voor optimale bescherming.

Contactlenzen
Optiek Visie nabij Assen verkoopt drie verschillende soort contactlenzen, namelijk harde, zachte en nachtlenzen. Zo bieden we voor ieder wat wils. Geen oog in namelijk hetzelfde. Op basis van uw sterkte, de gevoeligheid van uw oog en uw levensstijl brengen we een persoonlijk advies uit.

Optometrie (oogonderzoek)
Optiek Visie nabij Assen is naast een opticien voor het aanmeten van brillen of lenzen een optometrist. Een optometrist is gespecialiseerd in oogonderzoek. Als u oogklachten heeft of gewoon uw ogen wilt laten controleren hoeft u niet naar de oogarts, wij kunnen u ook helpen.

Oogzorg
Regelmatige oogcontrole is noodzakelijk als u een bril of lenzen draagt. Opticien Optiek Visie biedt de nodige oogzorg voor klanten.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking