Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Borger

Opticien Borger

Optiek Visie is een moderne en veelzijdige opticien nabij Borger. Wij werken alleen met gediplomeerde medewerkers die uw ogen met de grootste zorg onderzoeken en eventueel een bril of lenzen aanmeten. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

Uw opticien voor brillen

Opticien Optiek Visie nabij Borger biedt een brede collectie aan brillen voor dames, heren en kinderen. Wij kunnen u helpen aan brillen bedoeld voor verschillende doeleinden. Zo verkopen wij vertebrillen, leesbrillen, multifocale brillen, bifocale brillen, beeldscherm brillen, prisma brillen en sportbrillen. Onze specialisten kunnen u adviseren over welk type montuur en welke kleur bril bij u past.

Uw opticien voor (sport)zonnebrillen

Optiek Visie nabij Borger verkoop zonnebrillen met en zonder sterkte. Een zonnebil met sterkte is ideaal in de zomer, tijdens de (winter)sport of in het verkeer. Wij verkopen alleen zonnebrillen met glazen voorzien van 100% UV bescherming.

Uw opticien voor contactlenzen

Liever geen bril? Misschien zijn contactlenzen iets voor u. Welk type lens bij u past is afhankelijk van de sterke en gevoeligheid van uw oog en uw levensstijl. Wij verkopen harde, zachte en nachtlenzen. Deze drie soorten zijn weer verder te onderverdelen in verschillende soorten. Uiteraard kunnen onze specialisten nabij Borger u hier uitgebreid over informeren.

Uw optometrist (oogonderzoek)

Een optometrist kan zowel oogonderzoek uitvoeren als een bril of lenzen aanmeten. Groot voordeel van optometrie is dat u geen verwijzing van de huisarts nodig heeft en geen lange wachtrij heeft bij een oogarts. Heeft u oogklachten? Dan kan onze gediplomeerde optometrist nabij Borger u direct helpen met een oogonderzoek.

Uw opticien voor oogzorg

Als u een bril of lenzen draagt zal u regelmatig een oogcontrole moeten laten doen, het liefst twee keer per jaar. Optiek Visie nabij Borger voert oogzorg op professionele wijze uit.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking