Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Drenthe

Opticien Drenthe

Optiek Visie is een ervaren en veelzijdige opticien uit Borger, Drenthe. Wij kunnen uw helpen aan verschillende soorten brillen, zonnebrillen, contactlenzen en voeren oogonderzoek uit. Waar u ons ook voor bezoekt, u kunt altijd rekenen op een persoonlijk advies. Wij vernemen graag wat uw behoeften zijn en hoe uw dagelijks leven eruit ziet. Op basis van deze informatie bepalen we welk type oogproduct het beste bij u past. Is dat een bril? Dan kunnen we u uiteraard ook adviseren over monturen.

Dé opticien in Drenthe voor alle hoogwaardige oogproducten

Opticien Optiek Visie in Drenthe is u graag op de volgende manieren van dienst:

Brillen
Bij Opticien Optiek Visie in Drenthe kunt u terecht voor verschillende soorten brillen en verschillende monturen. Wij verkopen vertebrillen, leesbrillen, multifocale brillen, bifocale brillen, beeldscherm brillen, prisma brillen en sportbrillen.

(Sport)Zonnebrillen
Naast brillen verkopen we zonnebrillen op sterkte. Erg handig in de zomer of tijdens de wintersport. Ook verkopen we zonnebillen met gewone glazen.

Contactlenzen
Geeft u de voorkeur aan contactlenzen? Bij Opticien Optiek Visie in Drenthe kunt u verschillende soorten lenzen proberen. Wij verkopen nachtlenzen, harde lenzen en zachte lenzen.

Optometrie (oogonderzoek)
Opticien Optiek Visie meet niet alleen brillen en contactlenzen aan, wij doen ook oogonderzoek. Naast opticien is Optiek Visie namelijk een optometrist.

Oogzorg
Periodieke oogzorg is noodzakelijk als u een bril of lenzen heeft. Wij zien het liefst dat u twee keer per jaar langs komt in Drenthe voor een oogcontrole en eventueel advies over het gebruik van uw oogproducten.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking