Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Rolde

Professionele opticien bij Rolde

Heeft u het idee steeds minder goed te zien? Een bezoek aan onze professionele opticien bij Rolde kan in dat geval het overwegen waard zijn. Hier kunnen we een oogmeting voor u uitvoeren, om te bekijken of uw zicht daadwerkelijk verslechterd is. Op basis van het resultaat van deze oogmeting kunnen we u vervolgens een bril of lenzen aanmeten. Zo zorgen we er samen voor, dat u uw zicht weer terugkrijgt! Een goed zicht is essentieel. Niet alleen om ongelukken te voorkomen, ook om een hevige vermoeidheid tegen te gaan. Het kost ontzettend veel energie, wanneer u uw beeld voortdurend scherp moet stellen.

Breed aanbod aan diensten bij opticien rond Rolde

Als opticien bij Rolde proberen we u een zo compleet mogelijke service aan te bieden. Dit doen we door uw ogen te meten, door u vervolgens een bril of lenzen aan te meten en door u te adviseren over de zorg voor uw ogen. Wij zijn niet alleen een opticien bij Rolde, maar werken ook als optometrist. De combinatie maakt de service van Optiek Visie uniek! Voor u is het prettig om het gehele proces bij uw vaste contactpersoon te kunnen doorlopen. Zo weet u precies wat u mag verwachten.

Plan een afspraak bij onze opticien bij Rolde

Wilt u ook weten of uw ogen verslechterd zijn? Bent u benieuwd of een bril of lenzen uw zicht kunnen verbeteren? Neem eens contact met ons op! We plannen graag een afspraak voor u in, om uw ogen te meten. Blijken uw ogen inderdaad achteruit te zijn gegaan? In dat geval zoeken we samen naar een geschikte oplossing om u uw zicht terug te geven! Als opticien bij Rolde kunnen we u een breed scala aan brillen bieden.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking