Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Veendam

Professionele opticien bij Veendam

Heeft u het gevoel dat u steeds minder goed ziet? Raakt u eerder vermoeid bij het lezen van de krant of bijvoorbeeld een boek? Het zijn signalen die u op kunt volgen door voor een oogmeting bij onze professionele opticien bij Veendam te kiezen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw zicht te verbeteren, mochten uw ogen inderdaad achteruit zijn gegaan in de afgelopen periode. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Wanneer u onze opticien bij Veendam bezoekt nemen we de tijd voor u. Zo verlaat u onze zaak altijd met een goed gevoel!

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Opticien bij Veendam voor uitvoeren oogmeting

Voorheen ging u voor een professionele oogmeting naar de oogarts. De wachttijden voor een dergelijke meting zijn vaak erg lang in het ziekenhuis. Tegenwoordig is het laten uitvoeren van deze meting in het ziekenhuis niet langer noodzakelijk. Bij onze opticien bij Veendam werken we met onze eigen optometristen, wat een officieel in de Wet BIG vastgelegd beroep is. Een optometrist is feitelijk een combinatie van een oogarts en een opticien. De optometrist voert de oogmeting uit, analyseert de resultaten en adviseert u vervolgens over een geschikte oplossing om uw zicht te verbeteren. Het is prettig om door één professional geholpen te worden.

IMG_3476

Afspraak maken bij opticien rond Veendam

Blijf niet rondlopen met een verslechterd zicht. Het kan gevaarlijk zijn en is vervelend voor uzelf. Niemand wil een hevig vermoeid gevoel ervaren na het lezen van de krant. Maak een afspraak met onze opticien bij Veendam, zodat we de staat van uw ogen op kunnen meten. We nemen de resultaten met u door en bespreken vervolgens samen, wat een logische vervolgstap is. Heeft u al een bril en wilt u deze vervangen? Ook in dat geval nodigen we u van harte uit bij onze opticien bij Veendam!

Opticien Drenthe