Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Zuidlaren

Persoonlijk advies van een opticien bij Zuidlaren

Merkt u dat uw zicht minder goed is? Bent u al snel vermoeid bij het lezen van een tijdschrift of boek? In dat geval is het laten aanmeten van een bril mogelijk interessant voor u. Waar u voorheen naar de oogarts ging voor een onderzoek aan uw ogen, kan dit tegenwoordig bij sommige opticiens. Hier staat een optometrist voor u klaar, die uw ogen meet en op basis van de resultaten een bril of lenzen aanraadt. Kies voor de hulp van onze opticien bij Zuidlaren, wanneer u een bril of lenzen overweegt!

Diensten van de opticien bij Zuidlaren

Onze opticien bij Zuidlaren meet u niet alleen een bril aan. Als optometrist helpen u ook graag bij het meten van de staat van uw ogen. Veel mensen vinden het prettig om tijdens het proces rond het aanmeten van een bril of lenzen geholpen te worden door dezelfde persoon. Het voelt vertrouwd! Precies wat u nodig heeft, wanneer u het laten aanmeten en dragen van een bril of lenzen best een beetje spannend vindt. Onze opticien bij Zuidlaren neemt de tijd voor u. Samen zoeken we naar een bril die uw zicht verbetert en aansluit op uw persoonlijke smaak.

Afspraak maken met de opticien bij Zuidlaren

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, raden we u aan vooraf een afspraak in te plannen bij onze opticien bij Zuidlaren. Neem contact met ons op, zodat we naar een geschikt moment kunnen zoeken. Wij voeren een professionele oogmeting voor u uit en kijken samen met u hoe we uw zicht kunnen verbeteren.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking