Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Opticien Zuidwolde

Hulp van een opticien bij Zuidwolde

Heeft u het gevoel steeds minder goed te zien? Bent u al snel vermoeid gedurende de dag? Het zijn tekenen dat een bezoek aan de opticien bij Zuidwolde het overwegen waard is. Een opticien kan een oogmeting voor u uitvoeren, om te kijken of uw zicht inderdaad verslechterd is. Op basis van de uitkomst van zo’n oogmeting kan direct naar mogelijkheden worden gezocht om uw zicht te verbeteren. Optiek Visie is uw specialist op het gebied van brillen en contactlenzen.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Opticien bij Zuidwolde voor een oogmeting bezoeken

Voor het laten uitvoeren van een oogmeting bij onze opticien rond Zuidwolde, vragen we u vooraf een afspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat er een medewerker beschikbaar is voor u! Waar u voorheen naar een oogarts ging voor een uitgebreid oogonderzoek, is dat tegenwoordig niet meer noodzakelijk. Bij onze opticien bij Zuidwolde staat de optometrist voor u klaar, om zowel een oogmeting uit te voeren als een bril of contactlenzen aan te meten. Het voordeel hiervan is dat u niet steeds hoeft te schakelen tussen verschillende partijen. Ook heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig om een oogmeting uit te laten voeren door een optometrist.

Afspraak plannen bij opticien rond Zuidwolde

Wilt u uw zicht verbeteren, of uitzoeken of uw verslechterde zicht de reden is dat u een vermoeid gevoel ervaart? Neem eens contact op met onze opticien bij Zuidwolde. De optometrist plant graag een afspraak voor u in. Tijdens deze afspraak voeren we een oogmeting voor u uit. Op basis hiervan kunnen we samen naar een passende bril of contactlenzen zoeken. Deze moet niet alleen uw zicht verbeteren, maar ook aansluiten op uw persoonlijke smaak.

Opticien Drenthe