Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Vr: 9.00 - 12.00 / 13.15 - 18.00 uur

Vrijdag: tot 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optiek Assen

Optiek Assen

Optiek Visie Assen helpt u graag verder wanneer u zoekt naar een bril, een zonnebril op sterkte of bijvoorbeeld lenzen. U kunt altijd bij onze ervaren opticien terecht voor een professionele meting. Twijfelt u of u nog wel zo scherp ziet als voorheen? Dan kan dit gemeten worden. Wij controleren graag voor u hoe het gesteld is met uw zicht. Optiek Visie in Assen is ook uw adres voor oogzorg en optometrie. Wanneer u zoekt naar een goed adres met een specialisatie in de optiek nabij Assen, dan staan wij graag voor u klaar.

U bent altijd welkom bij Optiek Visie Assen

Optiek Visie is nabij Assen gevestigd, in de plaats Gieten. U kunt hier onze winkel bezoeken aan de Stationsstraat 15. Dit adres biedt u alles wat u nodig heeft als het om de optiek gaat. De winkel in Assen heeft veel verschillende monturen voor u klaarstaan en u kunt natuurlijk goed geadviseerd worden bij het maken van een keuze. Wij voeren de oogmetingen zelf uit en kunnen u vanzelfsprekend ook van dienst zijn met een goede zonnebril op sterkte of een sportbril. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen bij Optiek Visie nabij Assen.

Neem contact op

Goed kunnen zien is erg belangrijk. Denkt u dat uw zicht achteruit gaat en wilt u dit zeker weten? Heeft u behoefte aan een nieuwe bril of lenzen, of wenst u een oogmeting? U bent van harte welkom bij Optiek Visie nabij Assen, in de plaats Gieten. Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0592 – 26 42 78 of mailen naar info@optiekvisie.nl.

Actie van de week
Sale zonnebrillen!

We hebben een aantal zonnebrillen met 50% tot 75% korting.

Onder andere van de merken; Rodenstock, Guess, Mexx, Carven en Sinner.

39,50 i.p.v. € 79,=