Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optiek Gieten

Een bril laten aanmeten bij uw optiek in Gieten

Heeft u het idee steeds minder goed te zien? Kost het u veel energie om uw ooglenzen steeds scherp te moeten stellen? Wellicht is het verstandig om een oogmeting uit te laten voeren bij onze optiek in Gieten! Hier staan oogspecialisten voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Voordat we u een bril of lenzen aanmeten, zullen we een uitgebreide oogmeting uitvoeren. Hierbij controleren we de benodigde sterkte van de bril of lenzen om tot een passend advies te komen. Wanneer mogen we u ontvangen in onze optiek in Gieten?

Optiek in Gieten voorziet u van persoonlijk advies

Het laten aanmeten van een bril kan een hele stap zijn. Kinderen schamen zich bijvoorbeeld vaak voor hun bril, terwijl ouderen moeten toegeven aan een achteruitgang van hun lichaam. Het is echter heel normaal om een bril te dragen, ongeacht uw leeftijd! Daarbij verbetert een bril uw leven. U zult zich minder snel vermoeid voelen, u kunt uw favoriete tijdschrift of boek weer lezen, enzovoorts. Naast reguliere brillen biedt onze optiek in Gieten diverse andere opties. Denk aan contactlenzen en sport- of zonnebrillen. Een sportbril laten aanmeten is bijvoorbeeld handig, wanneer u regelmatig op de racefiets zit of hardloopt.

Afspraak maken bij onze optiek in Gieten

Om er zeker van te zijn dat we plek hebben voor een oogmeting, is het verstandig om vooraf een afspraak in te plannen. Neem vrijblijvend contact op met onze optiek in Gieten om deze afspraak in te plannen. Onze optometristen nemen de tijd voor u, om samen tot een geschikte bril of lenzen te komen die uw zicht verbeteren! U zult hier veel plezier aan beleven.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking