Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optiek Assen

Een bezoek aan een optiek in Assen

Breng een bezoek aan een optiek in Assen, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril, naar een zonnebril op sterkte of bijvoorbeeld naar lenzen. Door voor een bril of lenzen te kiezen, voorkomt u een zeurende hoofdpijn. Deze hoofdpijn kan het gevolg zijn van het feit, dat u steeds minder scherp ziet. Het kost u hierdoor meer moeite om uw ogen scherp te stellen op voorwerpen, letters in uw favoriete tijdschrift, enzovoorts. Dit brengt hoofdpijn met zich mee, welke enkel te verhelpen valt met een bril of lenzen. In een optiek in Assen vindt u een breed scala aan brillen. Naar wat voor type montuur bent u op zoek?

Optiek in Assen biedt u een oogmeting aan

Voordat u een nieuwe bril of lenzen kunt kopen, is het verstandig om een oogmeting uit te laten voeren. Dit geldt zowel voor mensen die voor het eerst een bril kopen, als voor mensen die al langere tijd met een bril rondlopen. Mensen die al langer een bril hebben kunnen immers ook achteruitgegaan zijn in hun zicht. Door een nieuwe oogmeting uit te laten voeren, voorkomt u dat de glazen van uw nieuwe bril niet sterk genoeg zijn. Een optiek in Assen beschikt vaak over professionele apparatuur, waarmee een dergelijke oogmeting kan worden uitgevoerd.

Breed aanbod aan brillen bij een optiek in Assen

Een optiek in Assen biedt over het algemeen een zeer breed aanbod aan brillen en zonnebrillen aan. Op deze manier vindt u vrijwel zeker een montuur, die zowel qua sterkte als qua model op uw wensen aansluit. Kiest u voor een modern brilletje, of geeft u juist de voorkeur aan een klassiekere variant?

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking