Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie Assen

Optometrie Assen

Voor een optometrie onderzoek in of nabij Assen bent u aan het juiste adres bij Optiek Visie. Optiek Visie is namelijk een opticien en optometrist in één. Dit betekent dat wij oogonderzoeken kunnen uitvoeren en brillen of lenzen kunnen aanmeten.

Voor oogmetingen en optometrie onderzoeken nabij Assen

Optometrie is sinds 2000 een officieel beroep in Nederland volgens de BIG Wet (Beroepen in de Gezondheidszorg). Voorheen konden Nederlanders hun ogen alleen laten onderzoeken door een oogarts. Werd hen een bril of lenzen voorgeschreven, dan moesten zij naar de opticien. Erg omslachtig en sinds 2000 gelukkig onnodig.

Optiek Visie nabij Assen is een officiële optometrie praktijk waar u uw ogen kunt laten onderzoeken en meteen een bril of lenzen kunt laten aanmeten. Veel verzekeringen vergoeden de kosten voor een optometrisch onderzoek. Wij kunnen u hier verder over informeren.

Optiek Visie nabij Assen voor een accuraat optometrie onderzoek

U gaat naar een optometrist als u uw ogen wilt laten controleren. Bijvoorbeeld omdat u oogklachten heeft zoals wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge/rode/ branderige/jeukende ogen. Komen oogziekten voor in uw familie? Ook dan is het verstandig om uw ogen te laten onderzoeken.

Gaat u naar Optiek Visie nabij Assen voor een optometrie onderzoek? Dan heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Ook heeft u niet te maken met lange wachtrijen zoals bij een oogarts. U krijgt snel de oogzorg die u wenst. Als onze optometrist in Borger concludeert dat er verdere behandeling nodig is, dan wordt u gericht doorverwezen naar een arts.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking