Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie Nieuwe Pekela

Specialist in optometrie rond Nieuwe Pekela

Voorheen ging u voor een uitgebreid oogonderzoek naar een oogarts, waar u vaak weken tot maanden voor in de wachtrij stond. Tegenwoordig kan dit sneller! Optiek Visie beschikt over haar eigen optometrist, welke u helpt u vanaf het eerste oogonderzoek tot aan het kiezen van een passende bril of contactlenzen. Het is heel prettig om uw optometrie bij Nieuwe Pekela in hetzelfde pand te hebben, als waar u wellicht een bril koopt. U bent voortdurend in contact met mensen die u al eens gezien heeft en hoeft informatie van de ene partij niet over te laten komen naar de andere partij. Iets wat voorheen wel noodzakelijk was, als men een onderzoek had laten uitvoeren door een oogarts.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking
Opticien Drenthe

Voordelen van optometrie bij Nieuwe Pekela

Wanneer u voor de optometrie bij Nieuwe Pekela van Optiek Visie kiest, helpen we u door het volledige proces heen om uw zicht te verbeteren. Hierbij starten we met een oogonderzoek en horen we aan welke belemmeringen u momenteel ervaart. Op basis van de uitkomst van het oogonderzoek meten we vervolgens een passende bril of contactlenzen aan. Wist u dat beroep van een optometrist een BIG-geregistreerd beroep is? Dit betekent dat onze optometrist een hulpverlener is binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Afspraak maken voor optometrie bij Nieuwe Pekela

Wilt u uw zicht verbeteren? Heeft u het gevoel al vroeg in de middag vermoeid te zijn, doordat u uw ogen voortdurend scherp moet stellen? Kies voor de optometrie bij Nieuwe Pekela van Optiek Visie. We raden u aan vooraf een afspraak te maken, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom, om alvast even kennis te maken.

Optiek Visie