Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie Rolde

Optometrie Rolde

Voor een optiek zaak nabij Rolde gespecialiseerd in optometrie bent u aan het juiste adres bij Optiek Visie. Optiek Visie nabij Rolde is een opticien en optometrist, wat betekent onze medewerkers zowel een oogonderzoek kunnen uitvoeren als een bril of lenzen kunnen aanmeten.

Optiek Visie nabij Rolde, uw specialist in oogproducten en optometrie

Totdat Optometrie in 2000 werd opgenomen als officieel beroep, moest men voor oogonderzoek naar de oogarts. De oogarts schreef een product voor (bril of lenzen) die men vervolgens moest laten aanmeten en aanschaffen bij een opticien. Erg omslachtig. Tegenwoordig kunt u bij een optometrist beide laten doen.

Optiek Visie nabij Rolde is dus zowel een opticien als optometrist. Wij kunnen u op verschillende manier helpen en u heeft geen lange wachttijd zoals bij een oogarts. Een ander voordeel is dat u geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts. U kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken.

Voor een officieel optometrie onderzoek nabij Rolde

Wanneer is het nodig om een optometrie onderzoek uit te voeren? Als u oogklachten heeft. Denk hierbij aan klachten als wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge/rode/ branderige/jeukende ogen. Ook als oogziekten voorkomen in uw familie is het verstandig om uw ogen te laten onderzoeken. De kosten voor optometrisch onderzoek en brillen of lenzen worden vaak vergoed door de verzekering. Hier kunnen de medewerker van Optiek Visie nabij Rolde u uiteraard over informeren.

Als uit het optometrie onderzoek blijkt dat een verdere behandeling nodig is, dan wordt u gericht doorverwezen naar een specialist.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking