Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie Zuidlaren

Optometrie Zuidlaren

Optiek Visie nabij Zuidlaren is gespecialiseerd in optometrie. Dit houdt in dat we naast het aanmeten van brillen en lenzen officiële oogonderzoeken mogen uitvoeren. Optiek Visie nabij Zuidlaren is dus een opticien en optometrist in één.

Uw specialist in optometrie in Zuidlaren

Optometrie werd in 2000 officieel opgenomen in de BIG Wet (Beroepen in de Gezondheidszorg). Sindsdien is de optometrist wettelijk erkend als hulpverlener in de gezondheidszorg. Voorheen was het namelijk zo dat alleen een oogarts oogonderzoeken kon uitvoeren. Vervolgens moest u uw bril of lenzen aanschaffen bij een opticien. Bij Optiek Visie nabij Zuidlaren kunt u terecht voor beide. Wij hebben gediplomeerde optometristen in dienst die zowel een oogonderzoek kunnen uitvoeren als de bril of lenzen kunnen aanmeten.

U heeft bij ons geen last van lange wachtrijen als bij de oogarts, waardoor u meteen kan worden geholpen. Veel verzekeringen vergoeden de kosten voor een optometrie onderzoek. Dit kunnen wij u voor u uitzoeken.

Voor een accuraat optometrie onderzoek nabij Zuidlaren gaat u naar Optiek Visie

Komen in uw familie oogziekten voor? Dan is het verstandig om uw ogen te laten onderzoeken. Ook als u klachten heeft is een oogonderzoek noodzakelijk. Met oogklachten doelen we op klachten als wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge/rode/ branderige/jeukende ogen. Mocht uit het oogonderzoek blijken dat verder behandeling nodig is, dan verwijst onze optometrist u gericht door naar een arts.

Wilt u een afspraak maken voor een optometrie onderzoek? U kunt contact opnemen per telefoon of via onze website. Ook bent u vrij om onze zaak binnen te lopen.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking