Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrist Groningen

Ervaren optometrist in Groningen inschakelen

Heeft u het idee steeds minder goed te kunnen zien? Wellicht kan een bezoek aan onze optometrist nabij Groningen in dat geval het overwegen waard zijn. Onze optometrist heeft een ruime ervaring in het aanmeten van lenzen en brillen, op basis van de staat van uw ogen. Waar u voorheen naar een oogarts diende te gaan voor een uitgebreid onderzoek aan uw ogen, is dat tegenwoordig niet langer noodzakelijk. Bij Optiek Visie kunnen we uw ogen meten en direct een passende bril of lenzen aanmeten. Zo bent u niet meer van verschillende partijen afhankelijk, wat het proces versneld. Voor een oogmeting bij Optiek Visie heeft u geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Werkwijze van onze optometrist bij Groningen

Onze optometrist bij Groningen voert een uitgebreid onderzoek uit aan uw ogen. Op basis van onze bevindingen wordt vervolgens naar een passende bril of lenzen gezocht. Hierbij kijken we niet alleen naar het type bril wat aansluit op de sterkte van uw ogen. Ook nemen we uw persoonlijke voorkeuren hierin mee. Wilt u bijvoorbeeld een relatief sportief model, of gaat u voor een klassieke bril? Geeft u de voorkeur aan lenzen, of vindt u een bril prettiger? Enzovoorts.

Afspraak maken bij onze optometrist in Groningen

Laat ook een onderzoek aan uw ogen uitvoeren om te kijken of het gebruik van een bril of lenzen interessant voor u kan zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen. Bij Optiek Visie neemt men de tijd voor u! Het is om die reden verstandig om een afspraak te maken voordat u langskomt. Zo bent u ervan verzekerd dat er nog plek is.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking