Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Sportbril op sterkte

Sportbril op sterkte

Een sportbril op sterkte is een goede keuze voor iedereen die graag sport en daarbij de bril op moet houden om scherp te kunnen zien. Hierbij kan het natuurlijk gaan om de meest uiteenlopende sporten, zoals voetbal, (beach)volleybal, basketbal of golf. Actief zijn in de sport is natuurlijk heerlijk, maar het is wel belangrijk dat de bril goed blijft zitten. Hier zijn speciale sportbrillen voor. Hiermee hoeft u niet bang te zijn dat de bril afvalt. U kunt een sportbril op sterkte nemen om direct goed scherp te kunnen zien. Voor een mooie sportbril op sterkte kunt u altijd bij Optiek Visie terecht.

Een goede sportbril op sterkte

Veel sporters die brildragend zijn vinden het lastig om met de bril te sporten. De bril zakt af tijdens het sporten of het risico bestaat dat deze afgeworpen wordt. Een sportbril op sterkte is dan de oplossing. Sportbrillen worden vaak gezien bij wielrenners, in de uitvoering van een zonnebril. Deze brillen zijn ook goed op sterkte te maken. Een sportbril op sterkte blijft goed zitten. De bril sluit perfect aan en blijft op de juiste plek. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat de sportbril op sterkte afzakt of afvalt. Deze blijft altijd goed zitten en wordt comfortabel gedragen, zodat u er tijdens het sporten ook geen hinder van ondervindt.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de sportbril op sterkte? U kunt altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel naar 0592 – 26 42 78 of stuur een mail naar info@optiekvisie.nl. Uiteraard bent u ook in onze vestiging van harte welkom. U kunt hier direct de mogelijkheden bekijken. U kunt ons bezoeken aan de Stationsstraat 15 in Gieten.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking