Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Optometrie

Specialist op het gebied van zachte lenzen in Veendam

Verbeter uw zicht door uzelf een bril of lenzen aan te laten meten. Het gebruik van een bril of bijvoorbeeld zachte lenzen in Veendam helpt u niet alleen uw zicht te verbeteren; ook zult u zich minder snel vermoeid voelen gedurende de dag. Een verslechterd zicht maakt dat u uw ogen voortdurend scherp moet stellen om te zien wat er op uw beeldscherm, in een boek of bijvoorbeeld in uw notitieblok staat. Dit is vermoeiend, waardoor u de concentratie doorgaans minder lang weet vast te houden. Optiek Visie helpt u graag verder.

Optiek Visie
Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking

Zachte lenzen in Veendam aan laten meten

Geen enkel oog is hetzelfde, waardoor zachte lenzen in Veendam persoonlijk aan u moeten worden aangemeten. Optiek Visie biedt u een breed scala aan contactlenzen aan. Het maakt dat we u vrijwel altijd een oplossing kunnen bieden, die past bij uw behoeftes en de staat van uw ogen. Onderscheid wordt hierbij gemaakt tussen de zachte lenzen in Veendam, harde lenzen en lenzen voor in de nacht. Wat hiervan voor u de meest geschikte oplossing is, hangt van een aantal factoren af. Tijdens een intake nemen onze specialisten de tijd voor u, om u meer te vertellen over de verschillen.

Opticien Drenthe
IMG_3476

Afspraak maken voor zachte lenzen in Veendam

Wilt u uw bestaande zachte lenzen in Veendam laten vervangen, of bent u op zoek naar een oplossing om uw verslechterde zicht te verbeteren? Maak eens een afspraak met een van de specialisten van Optiek Visie. Ze nemen de tijd voor u, om de verschillende opties aan u voor te leggen. Ook voor een professionele oogmeting kunt u bij ons terecht. Wanneer mogen we u helpen uw zicht te verbeteren?