Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Zonnebril op sterkte kopen

Een zonnebril op sterkte bestellen voor de zomer

Voorkom dat u in de zomer hinder ondervindt van de zon, zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte van uw bril. Dit doet u door voor een zonnebril op sterkte te kiezen! Met een zonnebril op scherpte kunt u alles scherp zien, maar heeft u niet langer last van de zon. Het is een veelvoorkomend probleem bij mensen met een bril. Voorheen was het gebruikelijk om een losse zonnebril over uw eigen bril te klikken. Hoewel dit systeem nog steeds aangeboden wordt, is het prettiger om voor een zonnebril op sterkte te kiezen. Zo hoeft u de losse glazen niet steeds voor uw bril te hangen.

Mogelijkheden bij een zonnebril op sterkte

Net zoals bij normale brillen, worden ook zonnebrillen op sterkte in verschillende soorten en modellen aangeboden. Laat vooraf een oogmeting uitvoeren, om te laten beoordelen hoe sterk uw zonnebril moet zijn. U wilt immers geen te sterke glazen, maar zeker ook geen te zwakke glazen. Dit kan voor hoofdpijn zorgen en uw zicht daarbij verslechteren. Er zijn verschillende winkels, waar u uw ogen kunt laten meten. Deze winkels kunnen u vervolgens direct een passende zonnebril op sterkte aanmeten.

Zonnebril op sterkte in verschillende modellen

Zoals reeds beschreven werd, worden de zonnebrillen op sterkte niet alleen in verschillende sterktes aangeboden. Ook heeft u de keuze uit een groot aantal modellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een hele moderne zonnebril op sterkte, of geeft u de voorkeur aan een wat klassieker model? Met een zonnebril op sterkte kunt u vaak vele jaren vooruit!

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking