Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Zonnebril op sterkte

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte is natuurlijk ideaal. U wilt niet alleen goed kunnen zien als het bewolkt is. Ook wanneer de zon schijnt wilt u scherp kunnen zien. Veel mensen dragen een gewone bril, maar hebben geen zonnebril op sterkte. Hierdoor moeten zij de gewone bril blijven dragen, waardoor zij voortdurend met de ogen moeten knijpen. Dit zorgt voor hoofdpijn. Een andere optie is natuurlijk het opzetten van een zonnebril zonder sterkte. Het knijpen met de ogen is dan niet meer nodig, maar men ziet niet scherp. Ook dit zorgt voor hoofdpijn. Dit is natuurlijk op te lossen met een zonnebril op sterkte.

Het gemak van een zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte levert veel gemak op. Of u nu in de tuin zit of aan het autorijden bent; zon in de ogen is altijd erg vervelend. Met een zonnebril op sterkte kunt u gewoon scherp zien en zorgt u ervoor dat u de ogen beschermt tegen de straling van de zon. Daarbij is een zonnebril op sterkte heel betaalbaar. Er zijn eindeloos veel modellen beschikbaar in ons assortiment. U kunt dan ook makkelijk kiezen voor een kleur en een model dat goed bij uw gezicht past. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren wanneer u dit wenst.

Kom eens langs

U bent bij Optiek Visie van harte welkom voor een zonnebril op sterkte. Komt u gerust eens bij ons langs. Wij zijn te vinden aan de Stationsstraat 15 in de plaats Gieten. Heeft u nog vragen of wilt u advies voor uw komst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0592 – 26 42 78 of mailen naar info@optiekvisie.nl.

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking