Stationsstraat 15

9461 GP, Gieten

Di - Wo - Do - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

Zonnebril op sterkte

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte is natuurlijk ideaal. Vaak wordt er gedacht dat een zonnebril op sterkte eigenlijk alleen handig is voor in de zomer, maar niets is minder waar. In de winter hebben we bijvoorbeeld vaak te maken met een laag staande zon, waar we in het verkeer behoorlijk last van kunnen hebben. In dit soort situaties is het ook fijn om een zonnebril op sterkte in de auto te hebben. Met een zonnebril op de sterkte die nodig is om goed scherp te kunnen zien kunt u natuurlijk voorkomen dat u moet gaan werken met klepjes voor de gewone glazen of met een pet.

Diverse merken voor een zonnebril op maat

Met een zonnebril op sterkte kunt u altijd scherp zien als de zon schijnt, bijvoorbeeld in het verkeer, op zonvakantie en op wintersport, maar natuurlijk ook gewoon in de eigen tuin en op het terras. Een zonnebril op sterkte komt altijd goed van pas. U kunt goed bij Optiek Visie terecht wanneer u een mooie, leuke en moderne zonnebril op sterkte wilt hebben. Wij bieden een keur aan kleuren en modellen van verschillende bekende en minder bekende merken.

Heeft u een zonnebril op sterkte nodig?

Wilt u een zonnebril op sterkte aanschaffen? U kunt ons bezoeken aan de Stationsstraat 15 in Gieten. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar 0592 – 26 42 78 of een mail sturen naar info@optiekvisie.nl. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden betreffende zonnebrillen op sterkte.

 

Actie van de week
Combineer de voordelen van een bril EN contactlenzen
30 stuks verpakking